Konverterer fra ADR-liste til markører

Gjør ADR-listen din fra Excel, Google Sheets eller CSV om til markører for Avid Pro Tools, Media Composer, Premiere og DaVinci Resolve. Eller eksporter markører fra tidslinjen din som en ADR-liste.

Slipp filene dine her eller klikk for å bla gjennom ADR-lister (.xlsx, .xls, .ods, .csv, .tsv) eller markører (.txt, .ptx, .xml, .edl, .fcpxml) · opptil 15 filer
Fra
Konverter til
Cue-posisjon
Spor
🛑 MIDI-markører er et utdatert format. Det støtter ikke markørfarger og bare visse tegn. Vi anbefaler at du heller bruker arbeidsflyten med PTX-markører for Pro Tools. Velg "Avid Pro Tools > PTX File (.ptx)". Hvis du bruker MIDI-markører, må du sørge for at Pro Tools-sesjonen kjører med et tempo på 50000 og 768 ticks for å unngå forskyvning.
Konvertering til PTX for Pro Tools koster 5 AI-kreditter. Alternativt kan du oppgradere til et PRO-abonnement for å konvertere ubegrenset med filer gratis. Se fanen Avid Pro Tools nedenfor for mer informasjon om PTX-formatet.
Prøvekonverteringen til PTX konverterer bare de første 3 markørene.
Samplingsfrekvens
Audio pull rate
Bildefrekvens
Start
Skift med +/-
Filter
Filter
fra til
Varighet
Sett varigheten til
Min. Varighet
Farge
Standard farge
Blue
Cyan
Green
Yellow
Red
Orange
Magenta
Purple
Fuchsia
Rose
Sky
Mint
Lemon
Sand
Cocoa
White
Black
Slå sammen og endre

Konverterer fra ADR-liste til markører

...pågår...
✔ Gratis verktøy
✔ Excel, CSV & Google Sheets
✔ Pro Tools, Avid, Premiere & Resolve

Slik fungerer ADR-lister i postproduksjonen

ADR (Automated Dialogue Replacement) er prosessen der opptaksdialogen spilles inn på nytt i et studio for å forbedre lydkvaliteten eller gjenspeile endringer i manuset. ADR-listen, også kalt ADR cue sheet, er grunnlaget for denne prosessen: Den viser hver replikk med tidskode, karakter og dialog.

Med dette verktøyet kan du gjøre en ADR-liste om til markører for lyd- eller klippeprogrammet ditt, slik at hver cue havner på riktig posisjon i tidslinjen. Du kan også gå motsatt vei og eksportere markører fra tidslinjen din som en ADR-liste i Excel, CSV eller PDF.

Spot ADR-cuer i klippeprogrammet ditt

Mange klippere markerer ADR-replikker direkte i tidslinjen. Sett en markør på hver replikk, skriv karakteren i markørnavnet og dialogen i kommentaren. Eksporter deretter markørene fra Media Composer, Premiere, DaVinci Resolve eller Final Cut Pro, last dem opp her og eksporter en ADR-liste som Excel, CSV eller PDF. Bruk én markørfarge per karakter eller per årsak, og filtrer listen etter farge.

Forbered ADR-arket ditt

Filen din må ha en overskriftsrad. Bare en tidskodekolonne er påkrevd, alle andre kolonner er valgfrie. Konvertereren gjenkjenner disse kolonnenavnene:

KolonneGodkjente kolonnenavn (eksempler)
Tidskode InTimecode, Timecode In, TC In, In, Start
Tidskode OutTimecode Out, TC Out, Out, End
KarakterCharacter, Role, Name – blir markørnavnet
DialogDialogue, Line, ADR Line, Comment – blir markørkommentaren
FargeColor, Colour
Cue-nummerCue, Cue #, No

Godkjente farger: blue, cyan, green, yellow, red, orange, magenta, purple, fuchsia, rose, sky, mint, lemon, sand, cocoa, white, black

Du kan laste opp Excel-filer (.xlsx, .xls) og OpenDocument-filer (.ods) direkte. Bare det første regnearket leses inn. Fra Google Sheets eller Apple Numbers må du først eksportere arket som CSV.

Last ned den enkle demofilen vår demo_adr_file.csv, eller bruk malen vår i Google Sheets: Åpne i Google Drive.

Få ADR-listen din inn i Avid Pro Tools

Det finnes 3 ulike måter å få ADR-cuer inn i Avid Pro Tools på. Den mest egnede av de 3 er Pro Tools PTX-formatet.

PTX-øktdataMIDI-filEDL-fil
MarkørfargerJaNeiIngen ekte markører, men klipp med dialogen som klippnavn.
Individuell starttidskode for sesjonenJaJaIkke relevant
Justerbar pull rate for lydJaNeiIkke relevant
Justerbar samplingsfrekvensJaNeiIkke relevant
Importer nye cuer på et senere tidspunktJaNei. Pro Tools tillater bare ett MIDI-spor med markører per sesjon.Ja
Hvordan importerer jeg PTX-markører i Pro Tools?

I Pro Tools går du til "File > Import > Session Data". Velg og åpne den genererte ".ptx"-filen. I vinduet "Import Session Data" må du sørge for at avkrysningsboksen "Ruler Markers / Memory Locators" i det nederste panelet "Session Data" er krysset av. Trykk på "OK", så importeres ADR-cuene dine som markører.

Hvorfor er ikke PTX-konverteringer gratis?

PRO-brukere kan konvertere et ubegrenset antall PTX-filer, ellers koster en konvertering AI-kreditter.

Hvis du bare vil prøve formatet, velger du "PTX Session Markers [Trial]". Prøveversjonen er gratis, men konverterer bare de 3 første cuene.

Hvordan eksporterer jeg markører fra Pro Tools som en ADR-liste?

Under "File > Export > Session Info as Text" kan du eksportere markørene fra Pro Tools. Last opp tekstfilen her, velg "Avid Pro Tools > TXT Marker" som kilde og "Excel Spreadsheet" eller "PDF" som utdata.

Pro Tools
Hvordan importerer jeg MIDI-markører i Pro Tools?

Under "File > Import > MIDI" kan du importere den genererte filen i Pro Tools. Velg filen og deretter "Add MIDI Track". Hvis det allerede finnes et MIDI-spor med markører, må du fjerne det først. Hvis sesjonen din ikke starter på 00:00:00:00, skriver du inn starttidskoden for sesjonen under "Sekvensstart" i skjemaet ovenfor, ellers blir markørene forskjøvet.

Pro Tools
Pro Tools

Få mer med Pro

Det gratis ADR-verktøyet vårt tilbyr mange funksjoner for å konvertere og endre ADR-lister. Det finnes imidlertid noen begrensninger i gratisversjonen som krever et PRO-abonnement for å låses opp.

Utforsk Pro-funksjoner
Funksjon Gratis Pro
Konverteringsgrense Rimelig bruk Ingen grense
Oppføringer per fil opptil 1200 Ingen grense
Premiumformater ✕ ✓
Filkryptering ✕ ✓

Automatiser arbeidsflyten din med API-et vårt

Enten du er utvikler eller bare ønsker å automatisere flere prosesser med verktøy som Zapier eller Make, kan du enkelt integrere dette verktøyet i arbeidsflyten din med API-et vårt. Finn ut mer om hvordan du integrerer REST API i API-dokumentasjonen vår.

API-dokumentasjon